Challenge the known and embrace the unknown

Wat is de challenge?

De challenge is een 6-, 12- of 24 uur durende training waarin je samen met anderen (vreemden of bekenden) gemotiveerd wordt om verder te gaan dan je vermeende limiet. Het doel is jou te laten ervaren hoeveel meer je lichaam kan als je je geest maar vertrouwt.

Een professioneel team van ex-mariniers en gecertificeerde coaches creëert een veilige omgeving waarin je niet alleen de grens van eigen comfortzone leert kennen, maar deze ook leert los te laten of misschien wel te verlaten. Zo ontdek je, samen met je team, hoeveel je meer kunt.

Is de challenge wat voor mij?

Wil jij meedoen, maar twijfel of het iets voor je is? De challenge is speciaal ontwikkeld voor diegene die klaar is voor verandering. Voor diegene die vastgeroeste patronen wil doorbreken en grenzen wil verleggen door het aangaan van een intens fysieke uitdaging.

In een gecontroleerde omgeving zullen onze deskundige coaches je jouw fysieke grenzen laten verleggen, je zwakke punten blootleggen maar vooral ook voortbouwen op je sterke punten.

Is de challenge alleen voor de allersterkste afgetrainde atleten?

Een challenge is geen extreme fysieke beat down. De coaches van We’re All Elites gebruiken hun jarenlange training en ervaring om jou persoonlijk te helpen bij dat wat jij nodig hebt om obstakels te tackelen, je angsten te overwinnen en je geest te temmen.

We gebruiken hiervoor geteste en beproefde methoden. Zo bevorderen we jouw persoonlijke groei, teamwork op topniveau en authentiek leiderschap.

Hoe goed moet ik getraind zijn om mee te kunnen doen aan de challenge?

Hier zijn we graag eerlijk over. De challenge is geen walk in the park. Zoals de naam al aangeeft is de challenge uitdagend van ontwerp, maar haalbaar voor elke gemotiveerde, fysiek gezonde persoon. Om jezelf de beste kansen voor groei te geven, raden wij aan het evenement wel voor te bereiden.

We sluiten in principe niemand uit van deelname. Maar we benadrukken graag dat de challenge een teamgeoriënteerd evenement is en we willen voorkomen dat een gebrek aan juiste voorbereiding een belemmering vormt voor de rest van het team.

De meest grensverleggende activiteit

De challenge is een legendarische nacht vol fysieke en mentale uitdagingen waarin je wordt getraind door een team van ex-mariniers.

In 12 uur leer je jezelf door en door kennen. Het pusht je tot het uiterste van je kunnen, maar je krijgt van ons handvatten hoe je met stressvolle situaties om kunt gaan, hoe je je stress verlaagt en je ervaart te de kracht van teamwork.

Vanuit onze achtergrond weten we als geen ander dat werkelijk nieuwe inzichten ontstaan door los te komen van je patronen. Treed buiten je eigen comfortzone, want daar ligt en vind je je groei.

Durf jij het aan?